Skip to main content
Nieuws

Als uitvoerder ben je een manusje van alles.

Als uitvoerder

ben je een manusje van alles.

Ingmar van Baren (35)

Uitvoerder – Renovatie & Nieuwbouw

Als uitvoerder ben je eigenlijk een manusje van alles. Je zorgt dat de jongens aan het werk kunnen. Dat alle spullen klaar liggen. Tijdens controles en de oplevering van daken houd ik bij wat er nog moet gebeuren. Zijn er problemen? Dan schakel ik met de uitvoerders van de opdrachtgevers voor een oplossing.

Mijn functie is uitdagend omdat ik bij alle lagen van een project betrokken ben. Aan de voorkant ben ik erbij, ik maak tussentijds de balans op en ik ben natuurlijk betrokken bij het eindresultaat. Geen dag is hetzelfde. We moeten altijd schakelen met de opdrachtgever. Ontstaat er een uitdaging? Dan bekijken we: wat kunnen wij doen, wat kunnen zij doen. Om er gezamenlijk uit te komen. We denken graag in oplossingen.

Zijn er problemen? Dan schakel ik met de uitvoerders van de opdrachtgevers voor een oplossing.

Zo’n twee jaar geleden kwam ik binnen bij Zaanstad Dakwerken als zzp’er. De directie heeft mij gevraagd of ik als uitvoerder wilde werken. Na een paar dagen meelopen in de uitvoerder-rol was ik overtuigd. Ik heb er echt zoveel plezier in. Zaanstad Dakwerken is geen familiebedrijf maar zo voelt het wel. Iedereen kan met elkaar overweg. Directie, mede-uitvoerders, dakdekkers, de mensen van kantoor: bij elkaar naar binnen lopen voor een praatje is heel normaal.

Nu ik ook de opleiding heb gedaan sta ik vol vertrouwen op de werkvloer. Ik sta voor iedereen klaar, en dat maak het zo leuk. De nieuwbouw daken geven nog wat extra glans aan het werk: van niets wordt iets gemaakt. Dat doen wij. Dan rijd je langs, zie je het eindresultaat en dan ben je toch zó trots. Het is niet alleen een positieve verandering binnen het werk, maar ook echt in mijn leven.

Lees ook de andere verhalen.