Skip to main content

Gewoon de beste daken bouwen.

Dat is wat we doen.

Daken bouwen, renoveren en onderhouden.

We doen waar we echt goed in zijn.

60 man, 21 jaar ervaring, een ongekende hoeveelheid daken op de teller én een goede naam. Bij Zaanstad Dakwerken zijn we trots op onze reputatie en het werk dat we met elkaar doen. Vooral ook omdat we verder kijken dan naar dat dak alleen. We checken bijvoorbeeld ook de gevel en de waterafvoer. En we denken altijd in oplossingen. Met elkaar het liefst, want zo komen we tot de beste resultaten. Natuurlijk, we maken meters en meters dak, maar we zijn geen rauwdouwers. Het werk moet niet gewoon zo snel mogelijk af, het moet vooral perfect, secuur en in één keer goed. Ons hardwerkende en gemotiveerde team werkt daar elke dag weer aan. Voor opdrachtgevers in Zaanstad en de wijde omtrek.

We denken duurzaam.

En gaan voor de toekomst.

Een groendak, wit dak of tuindak, nóg betere isolatie, een langere levensduur en slim onderhoud. Ook in de dakwereld moeten we meebewegen. En daarin draait het steeds meer om duurzaamheid en data. En laten we eerlijk zijn; hoe slim is het om data te gebruiken? Zo kunnen we met ons team daken slimmer onderhouden en problemen voorkomen in plaats van ze oplossen. Het maakt ons werk nét even leuker. En beter. Om op al die ontwikkelingen in te spelen, scholen we bij en gaan we regelmatig langs fabrikanten om mee te kijken naar de ontwikkelingen van hun producten. Daar leren we ook zelf weer van.

We werken hard.

Maar vooral met veel plezier.

Of je nu dakdekker of uitvoerder bent of een kantoorfunctie hebt, we zijn er allemaal van overtuigd dat we het werk met z’n allen doen. We vinden iedereen dus even waardevol. Natuurlijk, we werken hard, maar vooral ook met veel plezier. De sfeer is ontspannen en tijd voor een praatje is er gewoon. Ook de vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes horen er bij ons gewoon bij. Die goede sfeer is één van de redenen dat onze mensen vaak jarenlang bij ons werken. Vraag het onze mensen zelf maar.

Lees meer over ons DNA

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Neem een kijkje op onze website.

Zaanstaddakwerken.nl