Skip to main content

Dat échte Zaanstad DNA.

Dat is wat ons bindt.

Een hecht team van gezellige Zaankanters.

Enthousiast, ambitieus en liefde voor het dak. Het zijn woorden die perfect bij ons passen. De sfeer is ontspannen en tijd voor een praatje is er gewoon. Ook de vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes horen er bij ons gewoon bij. We hebben dan ook een jong managementteam. En als je niet beter zou weten dan zou je niet eens onderscheid kunnen maken tussen de mensen op kantoor of op het dak. Want we houden niet van hiërarchie of haantjesgedrag. Wél van gelijkheid, eerlijkheid, en inspraak. Dat hebben we dan ook allemaal.

Als je dan toch iets traditioneels aan ons kunt ontdekken, dan zijn het onze opvattingen over hoe het werk moet gebeuren. We gaan voor vakmanschap, duurzame kwaliteit en continuïteit. Dat klinkt misschien oubollig, maar we vinden dat het zo hoort. Want we willen topkwaliteit leveren om tot de absolute top te blijven behoren. Iedereen bij Zaanstad Dakwerken gelooft in onze werkwijze, ook de jonge mensen. Benieuwd wat ze daarover te vertellen hebben? Bekijk hun verhalen hieronder.

We gaan er samen voor, spreken elkaar aan wanneer nodig en drinken op vrijdag samen een borrel. Dan praten we over werk, staan we slap te ouwehoeren, maar hebben we het ook over serieuze zaken als het nodig is.

Sem BinkenVoorman

Daarom werken zij bij Zaanstad Dakwerken.

Maak kennis met onze mensen.

Dakdekker

Johan Timmer

Lees verhaal
Calculator/Werkvoorbereider

Peter Smit

Lees verhaal
Voorman

Sem Binken

Lees verhaal
Calculator/Werkvoorbereider

Bas Meeuwsen

Lees verhaal
Leerling Dakdekker

Jesper Strijker

Lees verhaal
Dakdekker Hellende Daken

Bart van Bekkum

Lees verhaal
Uitvoerder Renovatie & Nieuwbouw

Ingmar van Baren

Lees verhaal