Skip to main content

Leren en werken.

Bij het beste leerbedrijf in de sector.

Het vak van dakdekker leer je op het dak.

Bij Zaanstad Dakwerken blijf je altijd leren.

Enthousiast en gemotiveerd om elke dag met je handen te werken? En wil je een prachtig vak leren? Kom dan werken en leren bij Zaanstad. Bij ons leer je van de beste vakmensen om waterdichte, goed geïsoleerde en veilige daken te maken. Op het dak in plaats van in de schoolbanken. En je leert hoe we dat dak daarna zo lang mogelijk in topconditie houden. Want ook dat is belangrijk. Ja natuurlijk, we zetten daarbij steeds meer technologie in, maar uiteindelijk blijft dakwerk mensenwerk. Vakwerk waarin we gewoon de beste zijn.

Dat vakwerk voeren we uit voor veel verschillende klanten. Van bouwbedrijven en VvE’s tot woningcorporaties, de industrie en Schiphol. Klanten met verschillende wensen, maar met de overeenkomst dat ze bijna allemaal al jarenlang klant van ons zijn. Mooi toch?

Winnaar van de Gouden Brander 2022.

Daar zijn we super trots op.

Winnaar van de Gouden Brander word je niet zomaar. Dat we die award voor beste leerbedrijf in de sector hebben gekregen, betekent dus veel voor ons. En zegt veel óver ons. We zijn bewezen het beste bedrijf om het vak te leren. We doen het dan ook net even anders. We kijken naar waar je nu staat, wat je capaciteiten zijn en hoe je die het beste kunt inzetten. Naar je persoonlijke situatie dus. Zodat we je een persoonlijk opleidingstraject kunnen bieden. Want jij wil het toch ook schoppen tot dakmeester?

Zo ziet jouw leerpad eruit.

Toewerken naar een volwaardig diploma.

Het echte dakwerk, de beste technieken en die handige slimmigheden? Die leer je op het dak. In de praktijk dus. Daar zijn we van overtuigd. Maar natuurlijk heb je wel wat basiskennis nodig, moet je weten wat de geldende veiligheidseisen zijn en aan welke Arbo-regels je moet voldoen. Daarom ga je vier dagen per maand naar school. Wij regelen je inschrijving bij TECTUM, de opleider voor de platte dakenbranche. De rest van de tijd ga je het dak op, samen met je team, onder begeleiding van de beste vakmensen. En ja, natuurlijk ga je dan aan de slag met alles dat met het dak te maken heeft. Ben je na het behalen van je diploma nog niet uitgeleerd? Dan mag je gewoon doorgaan met niveau 2 tot zelfs niveau 4. Jouw groeipad bepaal je dus helemaal zelf.

Bekijk het verhaal van onze leerling dakdekker Mark.

Zie jij dit traject ook wel zitten? Solliciteer hier.

Bekijk vacature